Oases het verhaal

De buitenkans van Stichting Oases.

Ergens begin 2017 viel het oog op een advertentie in de plaatselijke krant. “Win de sleutel van deze boerderij” .
Er ontstond een idee, volgde een aanmelding en een uitnodiging.
Vervolgens waren Kitty Vos en Helen Smit aanwezig bij de VAB-athon van de provincie Overijssel op 9 en 10 maart 2017 en eindigden bij de beste drie.
Ze besloten alsnog ook voor de boerderij in Stegeren te gaan, Kitty herschreef het ondernemingsplan en maakte gebruik van de wildcard. Opnieuw kwam de Oase in de finale.

Op 17 mei werd de winnaar bekend gemaakt en jawel de Oase won de sleutel van de boerderij in Stegeren!

Klik op de foto hieronder om naar het you-tube kanaal van Stichting Oases te gaan. Je vind er de filmpjes van de provincie over de prijsvraag, het nieuwsitem van RTV Oost en “Kitty vertelt het verhaal in delen” Om te bekijken KLIK OP DE FOTO