Wereldkankerdag, Aandacht voor naasten bij Oases

Op Wereldkankerdag organiseert Stichting Oases:

Oases voor de naasten

Zorgen voor een lief met kanker is meer dan zorgen voor. Het is ook zorgen hebben over …………………….

“Slaat de behandeling aan?”     “Komt de kanker niet terug?”     “Wat als….?”                                                                        “Wat betekent het voor onze relatie?”     “Hoe steun en help ik het beste?”

En vaak na een tijdje: HOE ZORG IK OOK GOED VOOR MEZELF?

De Oases heeft aandacht voor jou, voor jullie!

Want alleen wie ook goed zorgt voor zichzelf, kan ook goed voor een ander zorgen.

Op Wereldkankerdag ben je welkom! Kom deze dag op adem bij de Oases en ontdek wat jou helpt om in je kracht te komen en te blijven!

• Genieten en wandelen in de natuur
  • Samenzijn met gelijken
  • Begrip en aandacht voor jouw situatie, omdat dat ook mag!
  • Creatieve activiteit
  • Ontspanning (yoga, mindfullnes)
  • Tips voor je relatie en over goed zorgen voor jezelf.
  • Gezamenlijke lunch
  • Afsluitend kampvuur

Locatie: Spijkerweg 1 te Stegeren (nabij Ommen in Overijssel). Een oase van rust, omringt door natuur in het mooie Vechtdal.

Tijden en programma:

• 10:30 uur Inloop
  • 11:00 uur Kennismaking en ontspanningsactiviteit
  • 12:00 uur lunch
  • 13:00 uur Start middagprogramma (wandeling, creatieve activiteit, Yoga, mindfullnes)
  • 15:30 uur Afsluiting
  • 16:00 uur Einde gelegenheid voor napraten met hapje drankje bij het kampvuur.

Deze dag is een initiatief van Stichting Oases in samenwerking met Rust door Yoga. De begeleiding wordt verzorgd door Kitty Vos (oprichter en bedenker van Stichting Oases) en Renate Boerkamp (Rust door Yoga). De organisatie is in handen van een drietal enthousiaste studenten van Vechtdal-projecten. Kitty en Renate zijn professionals en weten beide uit ervaring hoe het is om kanker te hebben gehad. Beide hebben een hart voor naasten van mensen met kanker.

Deelname is gratis.

Meld je hier aan!

Aanmelding wereldkankerdag

Alleen aangeven met hoeveel personen is al voldoende. De aanmelding en e-mailadressen worden nadien weer verwijderd. Maximaal ruimte voor 20 personen.

Met dank aan:

wereldkankerdag Oases MELD JE HIER AAN!