Menu Sluiten

Gegevensverwerking website

De gegevensverwerking bij Oases is in overeenstemming met de Wet  Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Dit betekent dat wij door u achtergelaten persoonsgegevens alleen verwerken voor het daarbij behorende doel.

U heeft er recht op te weten welke gegevens we verzamelen als u onze website gebruikt en waarom we deze gegevens verzamelen. Vervolgens dat er zorgvuldig met deze gegevens wordt omgegaan. Door gebruik te maken van deze website geeft u aan het privacy beleid te accepteren.

Beveiliging

De website van de Oases is beveiligd met een SSL certificaat, evenals de e-mail. De verbinding en gegevensuitwisseling tussen u en de Oases via internet is daarmee versleuteld en niet in te zien door anderen. Daarnaast wordt er beveiligingssoftware gebruikt.

De Oases is niet verantwoordelijk voor het privacy beleid van andere sites en bronnen.

Contactformulier

Wanneer u op onze website een contactformulier invult, vragen wij u om persoonsgegevens. Deze gegevens gebruiken wij om uw aanvraag uit te voeren. Bijvoorbeeld voor het versturen van een nieuwsbrief, een aanmelding in behandeling te nemen. De gegevens worden opgeslagen op beveiligde servers. Wij zullen deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover wij beschikken.

Communicatie

Wanneer u een e-mail of andere berichten naar ons verzendt, is het mogelijk dat we die berichten bewaren. Soms vragen wij u naar uw persoonlijke gegevens, als die voor de desbetreffende situatie relevant zijn. Dit maakt het mogelijk uw vragen te verwerken en uw verzoeken te beantwoorden.

Anonimiteit

U kunt deze website ook geheel anoniem bezoeken. Gegevens van u persoonlijk of over uw computers worden u niet met een zogenaamde cookie of met andere middelen ontnomen. Wij registreren wel gegevens die iets zeggen over het bezoek aan onze website. Bijvoorbeeld het aantal bezoekers, de tijdstippen van het bezoek en de meest bezochte pagina’s. Hiervoor maken wij gebruik van Google Analytics, waarmee wij een bewerkersovereenkomst hebben en gegevens niet worden gedeeld met Google. Ook hebben wij de tool geanonimiseerd, zodat uw privacy gewaarborgd wordt.

Doeleinden

We verzamelen of gebruiken geen informatie voor andere doeleinden dan de doeleinden die worden beschreven in dit privacy beleid tenzij we van tevoren uw toestemming hiervoor hebben verkregen.

Veranderingen

Deze privacyverklaring is afgestemd op het gebruik van en de mogelijkheden op deze site. Eventuele aanpassingen en/of veranderingen van deze site, kunnen leiden tot wijzigingen in deze privacyverklaring. Het is daarom raadzaam om regelmatig de privacyverklaring te raadplegen.

Persoonsgegevens

Wij bieden alle bezoekers de mogelijkheid tot het inzien, veranderen, of verwijderen van alle persoonlijke informatie die op dat moment aan ons is verstrekt. Als u uw gegevens aan wilt passen of uzelf uit onze bestanden wilt laten halen, kunt u contact met ons op nemen. U kunt uzelf afmelden voor nieuwsbrieven. Dit kan onderaan iedere mailing.

Heeft u nog vragen over het privacybeleid van de Oases? Stuur dan een mail naar info@stichtingoases.nl​.

Wilt u graag meer technische en juridische informatie, klik dan hier.