Menu Sluiten

Organisatie en team

Wie zijn wij?

Het bestuur:

Het bestuur van stichting Oases past de Governancecode Zorg toe.

Kitty Vos
Bedenker, oprichter, bestuurder van de Oases.
Maatschappelijk werker, ACT therapeut en kunstenares

De Oases is mijn droom en passie, Ik vind het heel erg dat er zoveel mensen depressief zijn of een burn-out krijgen, dat zou niet moeten kunnen.
Ik wil daar dolgraag iets aan doen. Mensen helpen om een fijn en waardevol leven te kunnen hebben, daar wordt ik gelukkig van. Iedereen is mooi, we zijn allemaal mensen en zijn allemaal kwetsbaar en in onze kwetsbaarheid zit ook onze kracht “

 

Ans Lassche
bestuurder van de Oases, secretaris
Agogisch werker.

“De Oases is een  prachtig initiatief. De pioneersgeest die ik terug vind in de Oases past bij mij. Dit handen en voeten geven met een goed en gezond evenwicht tussen zakelijk denken, handelen en op menselijke manier omgaan met cliënten, medewerkers en samenwerkende zakelijke partners past bij mijn kwaliteiten en doe ik graag.”

 

 

Laurens Haveman
bestuurder van de Oases
Agogisch werker.

“De Oases past bij mijn ideaal voor een samenleving waarbij iedereen meedoet en iedereen kansen heeft.  En daar draag ik graag aan bij.! “

 

 

 

 

 

 

Frouckje de Vries
aspirant-bestuurder
Jongerenwerker, trajectbegeleider, jobcoach.

“De Oases past bij mijn ideaal voor een samenleving waarbij iedereen meedoet en iedereen kansen heeft.  En daar draag ik graag aan bij.! “