De Oase in Stegeren

De Oase heeft de sleutel van de boerderij in Stegeren gewonnen!

De Oase kan daardoor met behulp van de Provincie 2 jaar lang gratis gebruik maken van deze boerderij en starten met de Oase Stegeren. Geweldig dit initiatief van de provincie Overijssel en de mooie buitenkans voor stichting Oases. Voor meer informatie over de buitenkans en het winnen ervan klik HIER

Nu de Oase heeft gewonnen zijn de ontwikkelingen in volle gang. Oprichten van de stichting, afspraken maken, contracten tekenen, opstarten en inrichten. Er komt nogal wat bij kijken.
‚Äč
Bij de visie en de missie van Oases past dat zij zich open, eerlijk en transparant opstelt.
De ontwikkeling van Oase Stegeren wordt bijgehouden in onze nieuwsberichten. Om te bekijken klik HIER.

Korte update stand van zaken:

• Maart 2018, sleutel in ontvangst genomen
  • Augustus 2018, werkzaamheden gaan traag, veel tegenvallers en meerwerk. Opstartproject dit jaar verzet naar volgend jaar.
  • December 2018, Pauze en herstel voor jongeren en jongvolwassenen opgezet
  • Februari 2019, Wereldkankerdag bij Oase Stegeren speciaal voor de naaste.
  • Maart 2019, Atelier ingericht en klaar voor gebruik. En we hebben een moestuin!
  • April 2019, WMO contracten met diverse gemeenten

Impressie