doneer

Help Oases helpen.

Stichting Oases heeft geen winstoogmerk. Haar doel is depressie en burn-out terug te dringen, door zich te richten op iedereen die het teveel wordt en ze op adem en in hun kracht te laten komen.

DONEER!

• Geef om de jongeren en jongvolwassenen! Help ze in hun kracht!
  • Zorg voor onze naasten de mantelzorgers. Geef want ze verdienen het!
  • Ben of was je kankerpatiënt en vind je net als Kitty dat we wat terug moeten doen voor onze naasten? Geef en help Oases helpen.
  • Geef en help de Oases depressie en burn-out terug te dringen.

De Oases is open en transparant. Ze presenteert haar jaarcijfers jaarlijks en doet natuurlijk verslag van haar activiteiten. Een ANBI status wordt aangevraagd.

DUS GEEF GERUST!

Doneren kan op bankrekeningnummer: IBAN   NL04 RABO 0322 0392 07, ten name van Stichting Oases, onder vermelding Donatie. Of via onderstaand formulier.

Donatie € -

Plannen en besteedde bedragen

De Oases doet verslag van haar plannen, welk bedrag is gedoneerd en wat daarvan met uw hulp gerealiseerd worden. KLIK HIER om het te bekijken

De doneer optie is nog nieuw en de spaarrekening daarvoor is nu nog leeg. Status 8 mei 2019 € 0,00